Бажаю пройти переформат 2.0.Знаю що для тренажерного залу,можливо можна пройти його для домашніх умов.? Є штанги, гантелі,гирі, можливість заміни трен

MEDYAM

СПИН-ON
Рывок 2.0
Січ 6, 2022
9
7
3
39
Бажаю пройти переформат 2.0.Знаю що для тренажерного залу,можливо можна пройти його для домашніх умов.? Є штанги, гантелі,гирі, можливість заміни тренажерів.Є бажання, буде і можливість.Дякую за багато цікавої інформації.

Vadonus

Украинская школа 2.0
ПП. Обновление окт2024
ПП
Трансформация 2.0
Кві 18, 2016
122
23
18
39
Бажаю пройти переформат 2.0.Знаю що для тренажерного залу,можливо можна пройти його для домашніх умов.? Є штанги, гантелі,гирі, можливість заміни тренажерів.Є бажання, буде і можливість.Дякую за багато цікавої інформації.
Вітаю! Може спочатку курс "домашня качалка"?
А після нього приймете рішення стосовно переформату...
Бо по собі знаю - займатися вдома - це не теж саме що й в залі...
В переформаті 2.0 - багато вправ які краще робити саме на вказаних тренажерах...
Для дому вам роботи вистачить і так!
Але це все -лише моя о собиста думка...
Бажаю успіху!

• Like
Реакції: MEDYAM

Iron1978

Администратор
Кві 27, 2015
4,445
1,448
113
46
Киев
У курса є купа "домашніх" завдань. Це десь половина всіх тренувань курса, що виконуються дома. А от самі схеми тренувань розраховані саме на зал. Ви зможете їх якось адаптувати до домашніх тренувань, але доведеться підбирати аналоги вправ. Це доведеться самостійно робити, бо в підтримці я точно не буду займатись цим об'ємом роботи. Можете параллельно використовувати і курс Домашня Качалка - зліпите саме те, що вам потрібно з двох курсів.