JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший .
виды продуктов весь продукт продукт без кожи и явного жира постная говядина или телятина 7 3-4 постная свинина 12 3-5 куриные потроха 3 - крольчатина 0,4 - цыплята, куры - 1 консервированные сосиски 20 - жирная рыба (без очень жирных макрели и весенних и осенних сардин) 5 1,5 постная рыба 1 0,5 консервы со слитым жиром - 5 треска, каракатицы - 0-1 яйца 10 - яичный белок 0 - цельное молоко, кефир 11 - молоко полуобезжиренное 6 - сыр илга 45%-й 9 - сыр 30%-й 5 - сыр козий, оливковый, плавленный 12 -
[TBODY]
[/TBODY]