Антидепресанти і тренінг

ConcordeKHE-WRO

Переформат 2.0
Гру 12, 2024
4
1
3
Добрий вечір. Вже рік приймаю антидепресанти (Escitil 10mg). Чи є інформація про вплив такого виду препаратів на якість тренінгу, та на НМК? Збираюсь через тиждень розпочати Переформат 2. Цілі тренування - покращення загального стану фізичного здоров"я, покращення зовнішнього вигляду. Дякую

Iron1978

Администратор
Кві 27, 2015
4,381
1,415
113
46
Киев
Добрий вечір. Вже рік приймаю антидепресанти (Escitil 10mg). Чи є інформація про вплив такого виду препаратів на якість тренінгу, та на НМК? Збираюсь через тиждень розпочати Переформат 2. Цілі тренування - покращення загального стану фізичного здоров"я, покращення зовнішнього вигляду. Дякую
на курс е тренировок у вас будет большая нагрузка на цнс. с врачом посоветуйтесь.

ConcordeKHE-WRO

Переформат 2.0
Гру 12, 2024
4
1
3
на курс е тренировок у вас будет большая нагрузка на цнс. с врачом посоветуйтесь.
Я вже не раз говорив своєму лікарю (іншим теж говорив), що займаюсь в залі. Таке відчуття, що вони нервову систему ніяк не пов'язують з заняттям спорту. Після того як, я їм це кажу, вони дивляться на мене з нерозумінням, типу "І що???", "ну займаєшся, то займайся, до чого тут це?". Я вже рік займаюсь в залі, і мені це не заважає, навпаки, часом відчуваю піднесення настрою. Проблема тільки одна- відсутність результатів в об'ємах м'язів (. Переглянув відоси з Бодітюнінгу і почув, що деяким людям не дано. Спробую НМК, якщо фіаско то буду змушений змиритися і залишитись дрищем)